Un nou espai amb consciència ecològica

Sigueu benvinguts i benvingudes al nou blog de la secció d’Ecologia i Recursos Naturals de l’Ateneu Barcelonès.

Aquest és un espai de comunicació creat amb voluntat vital, un ecosistema on, des de l’intercanvi d’idees, la cooperació i la intel·ligència col·lectiva aspirem a  passar del debat a la voluntat, i d’aquest al compromís transformador.

Ens proposem que l´Ateneu Barcelonès, que ha estat caixa de ressonància dels moviments i corrents del catalanisme- com el modernisme i el noucentisme- aculli també el pensament ecologista com una corrent intel·lectual i cultural decisiva del segle XXI. O la consciència ecològica esdevé majoritària i socialment transversal o, si seguim venerant el creixement i el desenvolupisme, caminem cap a una sisena extinció.

 

En aquest blog hi trobareu els actes que organitzem des de la Secció i la seva gravació íntegra. També hi podreu llegir les propostes sorgides dels debats amb el públic assistent. La nostra voluntat és traslladar anualment a la Junta i a la Comissió de Cultura una síntesi d’aquestes propostes d’acció.

La vostra participació és essencial per donar vida a aquest blog i extendre el debat i la reflexió més enllà de les ponències i de les activitats.

Moltes gràcies  per seguir-nos i per voler formar-ne part. Esteu a casa vostra.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s